Plaku dhe vdekja

Njehere, nje plak preu nje barre me dru, i ngarkoi dhe mori nje rruge te gjate. I lodhur nga rruga, uli ngarkesen pertoke dhe i foli vdekjes. Vdekja erdhi sa hap e mbyll syte dhe e pyeti se perse e thirri:

- Te me ngreshe barren e druve- i tha ai.

* Fabula tregon se cdo njeri e do jeten e tij, edhe kur eshte ne fatkeqesi.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama