Ne keto dite

Ne keto dite lidhur nyje
Njeriu s'mund te jete shkemb
Ai ka nevoje edhe per yje
Edhe per henen qe u tremb

Njeriu s'eshte fosil i thare
Diçka te bute ka ne brendesi
Ndonese i urte dhe i marre
Vetes shtigjet mire ia di

Ne keto dite nyje lidhur
Vetem drita s'eshte e hidhurArtikujt e fundit


Reklama

Reklama