Ndihmoi familjen shqiptare shikoni cfare po ndodh ne Zvicer me Mehmedin

Ndihmoi familjen shqiptare, shikoni cfare po ndodh ne Zvicer me Mehmedin

Sipas asaj që publikohet te e përditshmja zvicerane “Blick”,Mehmedi ka vendosur të ndërtojë një shtëpi për t’ia dhuruar një familjeje të varfër në Padalisht, një qytet i vogël ku ka jetuar babai i tij deri në vitin 1983.

Sipas “Blick”, Mehmedi, nëpërmjet babait të tij njohu familjen Mustafi, që ishte në vështirësi të mëdhaekonomike. Familja përbëhej nga 6 persona që jetonin në një dhomë për të fjetur në 2 krevatë, ndërkohë që banesa nuk kishte as kuzhinë e as banjë.

“Kam ndier një të therur në zemër, bora binte brenda shtëpisë. E dini se të ndërtosh një shtëpi nuk është aspak ekonomike. Por unë jam me fat për atë që kam dhe dua që edhe të tjerët të jenë mirë”, ka deklaruar Mehmedi, i cili është njohur me familjen Mustavi, e detyruar të jetojë pa kuzhinë dhe banjë, me vetëm dy krevate në dispozicion.

Një situatë kjo që shtyu Mehmedin të marrë vetë iniciativën dhe të financojë ndërtimin e një banese për këtë familje. Investim, shifrën e të cilit Mehmedi ka preferuar të mos e tregojë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama