Letres se bardhe…

Ajo që mbeti gjithë jetën e virgjër
Më ra në dorë krejt rastësisht.
Dhe unë rrugaçi i poezive
E zhvirgjërova përfundimisht

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama