Largesi

Larg prej teje
dhe Toka rrotullohet ne krahun tjeter
Te teperta jane duart per t'u veshur
syte per te fjetur
fjalet qe brenda meje bien si gjethe...
Ishim prane; Oh, atehere
qiellin mbeshtillja per trup me kopsat e yjeve
rrugen tone e kisha rreth qafes si nje shall te hirte
dhe ty si gjithmone diku prane fytyres
brenda frymes sime, si brenda nje stine
Po tani larg
.....larg jemi
Dhe toka rrotullohet ne krahun tjeter


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama