Jud Apatow rivjen ne Tirane

Jud Apatow
Me producent e regjisor Judd Apatow, skenaristi dhe njëherësh aktor në film protagonistin e “40 old year virgin” e “Koncked up”, emër tjetër i këtij realizimi është edhe Johan Mill.

Ndërsa protagonisti tjetër, Michael Cera, edhe pse nuk ka një bashkëpunim të tillë në dy komeditë e mëparshme, ka siguruar katër nominime dhe një çmim me rolin e tij në këtë komedi duke u vlerësuar si performanca më e mirë rinore e vitit.

“Superbad” është një komedi e vitit 2007, shkruar nga Seth Rogen dhe Evan Goldberg që filluan të shkruanin skenarin kur ishin 13 vjeç.

Karakteret kryesore të filmit kanë emrat e parë Rogen dhe Goldberg. Filmi është drejtuar nga regjisori Gereg Mottola dhe është prodhuar nga Judd Apatow i njohur për regjinë e filmave “The 40 Year-Old Virgin” e “Knocked Up”. 

Nga Gazeta Metropol

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama