Jo vetem gjethet

Kam pare duar
Qe perpiqen te mbajne te dashurit e tyre
Zbardhen dhe i shtrengojne fort per supesh....

Te dashurit ikin!

Ato, keputen...

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama