Jeta e Dyfishte

Jeta e Dyfishtë
Homofobia, ka qenë gjithmonë e rrënjosur në shoqërinë tone, gjë që ndikon dukshëm në vuajtjet e homoseksualëve dhe fshehjen konstante të identitetit të tyre në shoqëri.

Luajtën:
Basri Lushtaku, Alban Morina, Bukurie Kçiku, Era Sallauka, Lumbardh Sallauka

Kamera & Ndriçimi: Fatos Zogaj

Montazha: Besart Gërbeshi

Toni: Lek Bisaku

Production: PrishtinaFILM

Skenari: Jehona Hoti

Regjia: Jehona Hoti

Marre nga 911fest.com

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama