Gruaja dhe pula

Nje grua e ve kishte nje pule, qe i pillte cdo dite. Mendoi se po t'i shtonte ushqimin, pula do t'i pillte dy here ne dite. Dhe kshtu beri. Por pula u trash aq shume, sa nuk mund te pillte as edhe njehere te vetme.

- Fabula tregon se shume njerez, qe nga pangopesia kerkojne me shume, humbasin edhe ate qe kane.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama