ERA DHE VAJZA


Era çapkëne si gjithnjë,
I rrëmben kapelen vajzës dhe luan me të.
Ajo me flokët lëshuar rend pas kapeles,
Dhe dashje pa dashje bën lojën e erës.
E unë rri e i vështroj plot me habi,
Me mua s'flet, me erën bën shoqëri!

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama