EMIGRANTI


Pasi i ra edhe pika e fundit e gjakut,
Në udhën e shkretë mbushur plot pluhur,
Pa diellin e përskuqur tejet në kufi,
Dhe mbylli sytë e drejtuar nga vendlindja.Artikujt e fundit


Reklama

Reklama