E bukura e dheut

Vajzen me te bukur te botes
Pas konkursesh dhe zgjedhjesh te medha
...........si çdo njeri te rendesishem
e vune ne mes dhe e pyeten:
- Bukuria juaj, mund te na thoni ç'deshire ka?

Qeshi nga pak e Bukura e Dheut
- Kam frike te kerkoj me teper - tha
M'u dhimbs vajza
Zbrita ne rruge dhe thirra te dashuren...Artikujt e fundit


Reklama

Reklama