Dritare dimri

Te heshtura, te shkreta dritaret e mija
Matane qyteti i demokracise
merdhin e tkurret
ne pendim dhe ngrica

Zvogelohen qeniet dhe rritet pikellimi
te gjitha rruget kthehen nga iken
Zemra s'do me shpjere gjer ne falje.

Tani shikoj si dridhet ne dritare
Imazhi i nje gruaje nga koha e pllenimit
S'do me njohin me syte e saj te gjelber.

se, mbeta perjetesisht ne kete bote,
Se mbeti perjetesisht ne boten tjeter
Atje ku s'arrin lutja as klithma.Artikujt e fundit


Reklama

Reklama