Dita

E shpejte qe sot dita si nje skice me laps
Te gjithe vume nje vije, dikush beri hijet
dikush s'beri asgje dhe kjo sipas kritikes
quhet drita

E nenshkruam te gjithe, pastaj rame te fleme
Dike se zuri gjumi, se ç'vije te vere neser
Ata qe bene hijet, neser kane pushim
kurse ata te drites, fjeten

E shpejte qe sot dita, si nje skice me laps.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama