Dialog me Bejte ne Are


O moj vajza lule
që vilni fasule
vilni,vilni,vilni
vilni por mos vidhni

Jemi vajza lule
dhe vjelim fasule
vjelim,vjelim,vjelim
ka edhe që s'vjedhin

O moj vajza bejka
që vilni piperka
vilvi,vilni,vilni
vilni por mos vidhni

jemi vajza bejka
duhemi si shqerka
vjelim dhe nuk vjedhim
piperkat na djegin.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama