Balada per frazen e fryre

Nga fraza e fryre
doli hajni i ri i luleve

u zverdhen parullat

biografia e dekoruar
u fsheh
pas karrigave te lakmive

u rrokaten duartrokitjet

ate dite fjalet moren koken ne dore
duke vrapuar ne oshetimat e lumenjeve

dhe shume kohe fishkelluan trenat
para se te hynin ne tunelet e reja

ate dite dielli shkulli ferra
varret nxorren eshtra.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama