A thua pse troket zemra

Kembonat e rrokatura
Therrasin agimet
E koherave te vdekura

Rruget fishkellojne nga pylli
Qe pergjon ofshamat e pranveres
Se merdhire nga dimri

E njeriu s'di c'te beje
Me etjen dhe urine
E dalur vese e rrufeje

Tymi po i del henes
Toka sinjal i kuq ne orbite

E termete te reja ne meshire
E rrekellime guresh mbi gure


A thua, pse troket zemra....


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama