Jeta Politike në trojet Shqiptare. Kryengritjet e Armatosura.

Jeta Politike në trojet Shqiptare. Kryengritjet e Armatosura.

Kuvendet Shqiptare

Kryengritjet antiosmane (mesi i shek. XVII-mesi i shek. XVIII)

Kryengritjet antiosmane (mesi i shek. XVII-mesi i shek. XVIII)

Thellimi i shfrytëzimit ekonomik dhe grabitjet e feudalëve e të nëpunësve osmanë sillnin në mënyrë të domosdoshme rezistencën kundër tyre. Lufta që zhvilloi fshatarësia shqiptare p

23 vite më parë | Lexo më shumë »

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama