Qytete Shqiptare

Qytete Shqiptare

Tirana

Ura e Tabakëve

Ura e Tabakeve

Me lindjen e Tiranës si qendër qytetare më 1614, u vu re një zhvillim i vrullshëm i zejtarisë dhe i tregtisë. E ndodhur në një pozicion të favorshëm gjeografik, në kryqëzimin e rrug&eum

13 vite më parë | Lexo më shumë »
 • Kisha e Kroit të Shëngjinit

  Kisha e Kroit te Shengjinit

  Tirana u themelua si qytet më 1614, por toka mbi të cilën u ndërtua ka gjurmë më të hershme banimi. Një nga këto dëshmi të vjetra i takon zonës perëndimore të qendrës të

  13 vite më parë | Lexo më shumë »
 • Xhamia e Tiranës

  Xhamia e Tiranes

  Xhamia e Tiranës është një monument me vlera historike, e cila në harmoni me Kullën e Sahatit formojnë një kompleks monumental me vlera për qytetin tonë, që i prezantohen çdo vizitori q&eu

  13 vite më parë | Lexo më shumë »

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama