Mirenjohje dhe falenderime per kontribues te Shqiperia.com

EKIPI I SHQIPERIA.COM

 • Web Designer: Sokol Llaka
 • Njohurite: Photoshop, Illustrator, PHP, HTML, CSS, Flash, JavaScript
 • Kontributi: Ndertimi grafik dhe kodimi i versionit te Shqiperia.com 2008-aktuale

Puna te ShqiperiaCom ishte nje eksperience e bukur dhe shume e vlefshme. Si nje nga kontribuesit e kesaj faqeje ndihem mire kur mendooj per rrugen e gjate dhe mundin qe na eshte dashur per te arritur deri ketu. Falenderoj gjithe stafin per bashkepunimin dhe uroj qe kjo kompani te vazhdoje ne kete rruge.

 • Moderator: Erald Hoxha
 • Kontributi: Perzgjedhes dhe pasurues me informacion i portalit shqiperia.com
 • Moderator: Nikolin Hoxha
 • Kontributi: Perzgjedhes dhe pasurues me informacion i portalit shqiperia.com
 • Programues: Rrezart Bozo
 • Kontributi: Programues CMS System
 • Programues: Marilda Mancka
 • Kontributi: Programues CMS System
 • Drejtues Projekti: Arber Brahaj
 • Kontributi: Organizim
     
     

KONTRIBUES TE TJETER

Falenderojme dhe kontribuesit e meposhtem qe menyre vullnetare kane ndihmuar ne permiresimin e faqes sone.
 • Njoftime Sigurie: Ervis Tusha
 • Njohurite: Security, Programim, Jurist
 • Kontributi: Raportoi nje vrime sigurie - Dhjetor 2010

     
     

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama