Xhemal Meci – “Ana e Drinit-Delmace”.

Xhemal Meci – “Ana e Drinit-Delmace.” Doli ne qarkullim libri me i ri i studiuesit Xhemal Meci, qe i kushtohet Kultures se Komanit. Ne liber krahas sudimeve te autorit me subjekt studimor dhe publicistik, jane permbledhur dhe shume studime te autorve te ndryshem, qe i kushtohen Kultures Iliro-Arberore te Komanit.

Xhemal Meci – “Ana e Drinit-Delmace”.

Libri eshte i shoqeruar edhe me foto dhe skica per etnografine e fshatrave ne kete rajon dhe te objekteve arkeologjike.