Uka Farm – Uka Kantina
Misioni ynë është të bëjmë një kantina me një idealist dhe vlera patriotike. Ne jemi të gatshëm të krijojmë një kantina që mund të shihet si një muze i rrushit shqiptar të vendlindjes që shpreh potencialin e tyre në verë. Ne mbledhim rrush nga fusha të ndryshme të Shqipërisë, ku këto varietete janë rritur për shumë vite. Çdo vit ne jemi duke bashkëpunuar me familje të reja, duke u kujdesur me kujdes për këto varietete rrushi që janë një thesar për kantina tonë, për kulturën dhe historinë shqiptare.

Uka Farm – Uka Kantina

Ne bashkpunim me më shumë se 100 familje dhe ne do të rritemi çdo vit. Qëllimi ynë është i thjeshtë, gjej thesaret e fshehura të verës shqiptare dhe historisë së rrushit dhe t ‘ i tregojmë të dashurit e verës në botë. Ne kemi një histori për të treguar!!

Uka Farm – Uka Kantina