Ornament kulti i vizatuar grafikisht me qendisje ne xhoksoren e nje xhublete me te vjeter se nje shekull.

Perendia na falte, qe nuk dime cfare trasheguam nga te Paret Tone dhe nuk e ruajme e vlresojme.

Foto Jaho Brahaj