Julia Hoxha Shpallet – Femra e Vitit në ICT: “Më mira e kombit në teknologji”.

Edicioni i 7-të i ICT Awards zbuloi më të mirët e kombit në teknologji: – Julia Hoxha me projektin Zana.

Julia Hoxha me projektin Zana. Femra e Vitit në ICT u shpall Julia Hoxha.

Shtëpia botuese lider në rajon në fushën e teknologjisë dhe informacionit ICTSmedia shpalli mbrëmjen e së Martes fituesit e edicionit të 7-të të Albanian ICT Awards pas mëse 90 ditësh në kërkim të pishtarëve të inovacionit në teknologji.

CEREMONIA-Julia Hoxha me projektin Zana. Femra e Vitit në ICT u shpall Julia Hoxha.

I shndërruar në Oskarin e teknologjisë për shqiptarët me një pasion për teknologjinë dhe dëshirën e madhe për të lënë gjurmë përmes saj në jetët e shqiptarëve nga mbarë trevat shqipfolëse por edhe diasporë, Albanian ICT Awards dha verdiktin e saj në Mbrëmjen Gala me kurorëzimin e fituesve në shtatë kategori.

Julia Hoxha me projektin Zana. Femra e Vitit në ICT u shpall Julia Hoxha.

Në kategorinë Femra në ICT garuan Blerta Thaçi me projektin Tech4Policy, Ines Bula me projektin Ndërtimi i Robotëve nga mbetjet mekatronike dhe Julia Hoxha me projektin Zana. Femra e Vitit në ICT u shpall Julia Hoxha.

Julia Hoxha ne foto me babin, Perparim Hoxha.