Takimi 90 minuta me Ramën, ja momenti ku ambasadorët dalin nga Kryeministria. –

10 qershor 2019.

Ka zgjatur 90 minuta takimi i kryeministrit Rama me ambasadoret e vendeve te BE-se dhe SHBA. Mesohet se takimi u zhvillua ne Kryeministri, me kerkese te vete kryeministrit Rama.

Pas mbledhjes se Kryesise se PS-se, nga e cila u deklarua se te enjten ne Kuvend do te nisin procedurat per shkarkimin e Presidentit Meta, Edi Rama kërkoi takim me ambasadorët e BE, per ne oren 11:00.

Nderkohe qe mengjesin e sotem, Presidentit Ilir Meta firmosi live shfuqizimin e dekretit të zgjedhjeve, duke i anuluar pa afat dhe duke kërkuar caktimin e një date të re me marrëveshje politike.