Stolitë prej ari të fisit Enkelej, Trebenisht, Maqedoni.

Stolite jane nga nekropoljat e shek VII para Kr. dhe i perkasin Epokes se Hekurit.

    

Trebenishti  shtrihet ne Maqedoni, I larguar nga Liqeni i Ohrit, por ne mes te qytetit te Struges dhe Ohrit.