Shen Gjergji apo Gjergj Elez Alia (!)

– Ne gdhenje nuk ka kuceder (dragua), nuk ka Aurole (rreth me drite), e e percakton shejt, dhe nuk percaktohet qarte, cfare ka mbi koke: nga ngjashmeria duket si plisi (celeshja).

Gdhendja eshte nga mjeshter amator i drugdhendjes se tradites mbi trupin e nje lahute te punuar ne fundshekullin XX.

Shen Gjergji apo Gjergj Elez Alia (!)

Nga: J.B.