Stuhi

Pamjet e frikshme – Stuhia përfshin Shqipërinë. –

28/01/2019.

Erëra të forta kanë përfshirë gjithë zonat bregdetare në vend, ndërsa është raportuar se janë anuluar gjithë lundrimet dhe se janë marrë masat nga kapiteneria e Durrësit pasi në darkë priten furtuna të forta.

OSHEE ka njoftuar se pak çaste me parë, në Radhime, Vlore, erërat e forta kane demtuar fiderin 1, prej 10kV,duke lene pa energji elektrike zonat si Llogara, Tragjas, Dukat i Ri dhe Dukat i Vjetër.