Pak ditë na ndajnë nga zgjedhjet e 25 prillit . – Priten zhvillime të bujshme! Zbulohet çfarë po ndodh brenda SPAK-ut

20 PRILL 2021

Teksa na ndajnë pesë ditë nga zgjedhjet e 25 prillit, situata politike në Shqipëri është shumë e “nxehtë”.

Përveç akuzave politike, ka patur dhe denoncime nga subjektet politike por edhe nga Presidenca. Prokuroria e Posaçme mësohet  se poverifikon rreth 20 kallëzime për krime zgjedhore në Shqipëri.

Mësohet se institucioni i akuzës ka regjistruar procedim penal për disa nga këto kallëzime dhe të nisë hetime për krim zgjedhor.

Në ditët në vijim pritet që Prokuroria e Posaçme te dalë me një njoftim zyrtar lidhur me çështjet që ka regjistruar dhe do hetojë.

Gazeta Sot