Padia e Metës ndaj Dvoranit në 3 prokurori, ja vendimi që mori Arta Marku.

22 nentor 2019

Kallezimi penal i Presidentit te Republikes Ilir Meta per Kryetarin e KED, Ardian Dvorani u depozitua me 19 nentor ne Prokurorine e Pergjithshme, Prokurorine prane Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e Renda dhe Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane.

Mesohet se kur kane kaluar 3 dite nga dorezimi i kesaj padie penale, Prokuroria e Pergjithshme ia ka derguar Prokurorise se Tiranes.

Vendimi eshte marre pas marrjes ne shqyrtim prej kryeprokurores Arta Marku, e cila ia ka derguar prokurorise se Tiranes per te nisur apo jo hetimet, lidhur me objektin qe ka padia.

Krimet e Renda sakaq kane 18 afat per ta shqyrtuar dosjen. Mesohet se ne asnje nga prokurite nuk eshte regjistruar procedim penal pasi padia eshte ende ne fazen e verifikimeve.

Gazeta Panorama