Nis shperndarja e ndihmave  nga “Fundjave Ndryshe”.

Nga Arbër Hajdari   

Kemi nisur shpërndarjen masive të ushqimeve për mbi 8000 familje të izoluara. Po ashtu, veç ushqimeve ndodhen dhe produkte të higjienës si sapunë, detergjentë, desifektantë.
Duke ruajtur kushtetet maksimale të sigurisë.

Në një kohë kur të gjithë njerëzit ndodhen në vështirësi, nevoja më e madhe vjen nga të varfërit, jetimët. Të cilët veç izolimit përballen edhe me mungesën e ushqimeve dhe nevojave bazike. Ndaj fondacioni “Fundjavë Ndryshe” do të jetë pranë tyre, për ta përballuar të gjithë së bashku këtë situatë të vështirë.
Pasi në këto ditë, të gjithë kemi nevojë për ndihmën e njëri-tjetrit.
Faleminderit nga zemra të gjithë bamirësve që iu përgjigjen thirrjes tonë
“Bamirësia nuk të varfëron”
Zoti ju ruajtë të gjithëve.

Gjithashtu kemi nisur një fushatë dhurimi online.