Nga Pasurija Jone Trashegimi Kulturore.

Ornament zbukurim, apo: Vizatim kulti, apo  pasqyrim i nje skene grafike me permbajtje mitike. Fragment nga Veshja mijeravjecare e Xhubletes Shqiptare. Pasuri e pavleresuar dhe tudiuar e Kombit Tone.

foto J. Brahaj.

Xhublete – Pasuri Kombetare e Pavleresuar. (foto: Fragment).