Frank Hoogerbeets, parashikuesi i vetëshpallur i tërmeteve

6 Shkurt 2023

Frank Hoogerbeets, parashikuesi i vetëshpallur i tërmeteve ka parashikuar se planeti do të përjetojë tërmete masive nga 24 shkurt deri më 8 mars.

Duket se ka pasur të drejtë. Por edhe ka bërë një parashikim të frikshëm për nga precizioni. Një postim në Twitter, i bërë më 3 shkurt, Frank Hoogerbeets ka parashikuar në mënyrë të detajuar tërmetin e rënë në kufirin mes Turqisë dhe Sirisë. Përveçse zonës ku do të dinte tërmeti, parashikoi në një mënyrë të frikshme dhe magnitudën.

Kush është burri që parashikoi tërmetin në Turqi/

Gazeta Shqip