Ndahet nga jeta aktori i teatrit të Durrësit, Josif Koci. Njoftim per ndarjen e tij nga jeta eshte bere nga teatri “Aleksandër Moisiu” permes nje postimi ne faqen e vet në “Facebook”, ku i shpreh ngushëllimet më të thella familjes dhe gjithë të njohurve.

Aktoro Josif Koci

Postimi 

Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të aktorit të Teatri Aleksander Moisiu Durres,

Aktoro Josif Koci

Josif Koci.

Teatri i shpreh ngushëllimet më të thella familjes dhe gjithë të njohurve.