Natyra ne foto te IVIS PUKA.

Ivisi eshte amator i bicikletes dhe fotograf. Ketu jane disa foto te natyres ku ai dhe shoke te tij, te rinje  ngrene kompe dhe shetisin.

Si fotografi i urojme suksese ne rrugen e tij.