Ministria e Bujqesise: – Hani kungull, ky eshte i sigurt. –

Ministria e Bujqesise ne pergjigje te fakteve, qe shqiptaret hane prodhime bujqesore me hormone 10 deri ne 100 here me  te larta se normat e lejuara, pas analizave dhe hulumtimeve ne katedra dhe tavolina zyrtaresh lajmeron: – Hani nga keto, jeni te sigurte.