Kujdes! Mos i konsumoni këto perime kancerogjene.

Janë kthyer në makth të vërtetë për qytetarët konsumi i frutave dhe perimeve, të cilat shpesh i blejmë në tregun e zarzavateve, tek fshatarët, me idenë që janë të rritura në habitatin e tyre natyral, por na dalin krejt ndryshe, me pesticide dhe jo vetëm.

Ambientalisti Besmir Agalliu, përmes një postimi në Facebook ka dhënë alarmin dhe ka ftuar të gjithë të tregojnë kujdes e të mos konsumojnë këto domate, të cilat vënë në rrezik trupin e njeriut.

Statusi i plotë

Në treg po shiten perime KANCEROGJENE.

Mos konsumoni asnjë produkt që nga jashtë duket i pjekur kurse brenda është krejt e kundërta, pasi janë rritur me pesticide për ngjyrën e jashtë dhe përmbajtja e këtyre pesticideve është për trupin e njeriut një RREZIK JETIK

Çdo perime e frutë që shihni që nga jashtë duket çdo gjë në rregull dhe brenda është krejt e kundërta, MOS e KONSUMONI”.

 

Janë kthyer në makth të vërtetë për qytetarët konsumi i frutave dhe perimeve, të cilat shpesh i blejmë në tregun e zarzavateve, tek fshatarët, me idenë që janë të rritura në habitatin e tyre natyral, por na dalin krejt ndryshe, me pesticide dhe jo vetëm.

Ambientalisti Besmir Agalliu, përmes një postimi në Facebook ka dhënë alarmin dhe ka ftuar të gjithë të tregojnë kujdes e të mos konsumojnë këto domate, të cilat vënë në rrezik trupin e njeriut.

Statusi i plotë

Në treg po shiten perime KANCEROGJENE.

Mos konsumoni asnjë produkt që nga jashtë duket i pjekur kurse brenda është krejt e kundërta, pasi janë rritur me pesticide për ngjyrën e jashtë dhe përmbajtja e këtyre pesticideve është për trupin e njeriut një RREZIK JETIK

Çdo perime e frutë që shihni që nga jashtë duket çdo gjë në rregull dhe brenda është krejt e kundërta, MOS e KONSUMONI”.