“Ku e ke gjakun e gjyshit”, përfaqësuesit e 2 partive të Ballit sherr në ceremoninë në Gjirokastër

Sharje, të bërtitura, akuza e shtyrje. Shoqërohet me konflikt ceremonia përkujtimore e luftës së Gërhotit në Gjirokastër ku prehen eshtrat e disa prej krerëve nacionalistë të ekzekutuar janë gjatë Luftës së Dytë Botërore. Përfaqësuesit e dy partive të Ballit Kombëtar janë konfliktuar me njëri -tjetrin.

Kanë qenë të parët përfaqësuesit e Partisë Balli Kombëtar që kanë sulmuar dhe akuzuar si tradhtarë kryetarin e partisë Balli Kombëtar Demokrat Artur Roshi, i pranishëm në ceremoninë e organizuar nga PD. I pranishëm veç familjarëve edhe ish- deputeti Enkelejd Alibeaj që kërkoi zbardhjen e së vërtetës që edhe pas 76 vitesh është ende e pazbardh

Gazeta Shqiptare