Keshtjella Banese e Kristaq Cullufes, Bual Permet. Keshtjellen e ka trasheguar nga gjyshi nga mamaja, dhe e ka ruajtur dhe mirmbajtur me fanatizem.lla –

Kuriozitet, sa paguhet per nje nate te qendrosh ne kete monument te shekullit XVII.