10 Nentor 2022

Nga: – CNA.al

Në seancën plenare të kësaj të mërkure u diskutua për projektbuxhetin e vitit 2023.

Seanca u shoqërua me përplasje dhe debate të ashpra mes mazhorancës dhe opozitës për projektbuxhetin, ndërsa nuk u kursyen edhe akuzat nga të dyja palët.

Por edhe këtë seancë plenare, kamerat kanë kapur në foto momente që nuk janë parë nga shikuesit nëpërmjet ekranit.

Momente pikante janë shkrepur që nga hyrja e deputetëve dhe ministrave në Kuvend e deri te mimikat e tyre nga fjalimet e kolegëve, përshpërimat në vesh dhe përqendrimet nëpër telefona.

B.A. – CNA.al

Fundi dalt me hair ka thane …