Muze Italian – Museo Martini di Storia dell’Enologia. –
Në rastin e 100 viteve të bashkimit të italisë, muzeumi “Martini i historisë së oenology” është përuruar.

Muzeumi u lind në bazë të koleksionit të arkeologjik të gjetur dhe rregjistruar (dokumentuar) Rossi – Montelera dhe kishin mbledhur gjatë jetës.

     

Vendosur në bodrumin ku kspozita ofron një itinerar nëpërmjet mjeteve dhe objekteve të qytetërimit të verës të çdo kohe.