I vihet flaka derës së Kryeministrisë dhe Kuvendit (Foto). –

11 maji 2019

Situatë e rëndë në Bulevard, qytetarët e thirrur nga opozita kanë hedhur bidonë me lëndë djegëse duke i vënë flakën Kryesministrisë dhe Kuvendit.

Policia nuk ka ndërhyrë, ndërkohë që i gjithë Bulevardi është mbuluar nga tymi.