“Gjithmonë dardha e ka bishtin pas”. – Manjani reagon për lajmin e mirë që pritet të marrë Shqipëria nga BE-ja dhe habit me atë që thotë për kryeministrin Edi Rama

4 MAJ 2021

  • Edi Rama e ka festuar nja 3 herë çeljen e negociatave. Se e festoi edhe një të katërt nuk ndryshon asgjë.
  • Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka dalë me një reagim të fortë për zërat që qarkullojnë se BE do të çelë negociatat me vendin tonë. Sipas tij, ky është një lajm i mirë.

Mirëpo sipas Manjanit, gjithmonë dardha e ka bishtin pas dhe hapja e bisedimeve me BE është dardha, bishti i të cilës është pjesa më e hidhur e çdo kryeministri.

Postimi i plotë:

Nëse vërtetë çelen negociatat është lajm i mirë.  Ne kemi nevojë për një Bruksel që na monitoron rreptë, jo për Bruksel që na ngop me lugën bosh të ambasadorëve që dërgojnë këtu…

Formula e re e anëtarësimit që adaproi BE për vendet aspirante është perfekte. Çdo gjë matet me progres jo me llafe. Sikur e kanë shkruar për ne.

Ata që kanë merak se Edi Rama do ta shesë si arritje të veten këtë gjë i ftoj të arsyetojnë.

  1. Edhe 30 vjet të rrijë në pushtet, Edi Rama nuk arrin dot atë që arriti Sali Berisha. Anëtarëson në Këshiilin e Europën e NATO dhe lëvizjen e lirë pa viza në Europë.
  2. Edi Rama e ka festuar nja 3 herë çeljen e negociatave. Se e festoi edhe një të katërt nuk ndryshon asgjë.
  3. Gjithmonë dardha e ka bishtin pas. Dhe hapja e bisedimeve me BE është dardha, bishti i të cilës është pjesa më e hidhur e çdo kryeministri.

Nda ne kemi nevojë të ulemi me Europën dhe jo të gëzohemi që po largohemi prej saj, qoftë edhe për inat të Edi Ramës…

Gazeta Sot.