Gjegjani fshat ne rrethin e Pukes. Per ne Gjegjan shkohet duke u shmangur nga Autostrada e Kombit ne Reps, ne vijim per ne Fushe Arres, rruga shume mire malore.

Pamja e Gjegjanit sideomos ne pranvere-vere eshte impresionuese, e po ashtu edhe nje dreke ne Arbers House.Gjegjan, ku shijohet cdo ushqim, pije dhe zarzavate bio, te prodhuar e kultivuar ne pronen e ketij lokali.

Vere prodhim i Arbers House.Gjegjan