Aktori i shquar italian Michele Placido do të vijë të japë shfaqje – Placido është kundër rrënimit të Teatrit!

Regjizori i njohur Edmond Budina për Zërin e Amerikës thotë se në Tiranë do të vijë aktori i shquar italian Michele Placido dhe do të japë shfaqje – Placido është kundër rrënimit të Teatrit!

Shiheni intervistën e Budinës për të mësuar më tepër.

Tiranë: Protesta te Teatri Kombëtar. Flet regjisori Edmond Budina. Qytetarët dhe artistët po gdhijnë natën e dhjetë pranë ndërtesës historike të arteve shqiptare.