‘Edi Rama është vetë KÇK (kap ça të kapësh)’: Karikatura virale

mapo.al

Kryeministri Edi Rama deklaroi në Kuvend një ditë më parë se prokurorët dhe gjyqtarët e larguar nga vetingu janë pjesë e grupimit KÇK (Kap ça të kapësh).

Megjithatë, jo të paktë janë ata që thonë se qeverisja e tij është kthyer në KÇK.

Një editorial i gazetës MAPO me këtë ide u kthye në viral në rrjet, me dhjetëra mijëra lexime.

Ndërkohë edhe mjeshtri Bujar Kapexhiu ka përgatitur një karikaturë hit, të titulluar: Kap ça të kapësh.

Ndiqeni më poshtë punimin e tij.