COVID-19: – POLITIKA ’20

Nga: Haxhi Llukaj

Edhe fallciteti në këtë vend është i neveritshëm!
Fatmirësisht numri i të prekunve me Covid-19 në vendin tonë është i vogël dhe don Zoti e nuk shtohet!
E këta politikaj ndjellin zi duke ngritur çadra rrethuar me gurë!
(Kina ndërtoi spital për 48 orë)!
A thue spitalet janë plot! Në një kohë që kemi spitale në gjithe Republikën me shumicë, bosh!
Bosh, se politika degdisi mijëra infermierë në Gjermani, Itali, Amerikë e gjetkë, qindra mjek profesionistë nëpër spitalet e Europës. Një arritje rilindase që edhe në grahmat e fundit kafshojnë me propagandë të zezë ma zi se zija!


Respekt për trupēn mjek, infermier që kanë mbetur këtu e shërbejnë me përkushtim e sakrificë!
Zoti i ndihmoftë shqipëtarët!

Huazuar nga FB: Haxhi Llukaj.