Majlinda Bregu: -“Ja cili është skenari i radhës nëse në qershor nuk hapen negociatat”.

  • Ish-ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu sqaroi skenarin e radhës nëse në qeshor nuk hapen negociatat për Shqipërinë. E ftuar në studion e lajmeve të Ora News, Bregu tha se dhjetori do të jetë skenari i radhës për Shqipërinë.

Ish-ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu gjatë intervistës në Ora News.

Ish-ministrja theksoi se nëse nuk ndodh hapja e negociatave as në qershor dhe as në dhjetor, r