Featured Bishtat e karrotave janë çudibërëse! Shihni çfarë mund të kuroni me to. –

Kultura

Dita e Veres. _

Studiuesit Avni Alcani dhe Ferit Fixha që kanë bërë një libër studimor për Ditën e Verës. Studimi eshte per lashtesine dhe  kremtimin e festës së Ditës së Verës shqiptare në...

/ March 12, 2018