Altin Goxhaj

Befason Altin Goxhaj: – Admir Murataj brenda Rinasit nuk është ai i vrarë jashtë Rinasit. –

10 Prill, 2019.

I përfshirë në debatin rreth dentitetit të viktimës së djeshme në Aeroportin e Rinasit, ku njeri nga të përfshirët në vjedhjen e 10 milionë eurove, u publikua se ishte Admir Murataj, avokati Altin Goxhaj, ka hedhur dyshime habitëse.

Admir Murataj

Nëpërmjet një postimi në faqen e tij në rrjetin social, Goxhaj ka përmbysur gjithsa është publikuar. Nën siglën”Një hipotezë”, Goxhaj vë në dyshim faktin se trupi i të vrarit i përket shtetasit Admir Murataj  dhe për ta argumentuar këtë sjell krahasimin e dy portreteve.

Ja teksti i plotw i postimit tw Goxhajt:

Një Hipotezë nga Gazetari Armir Shkurti dhe Avokati Altin Goxhaj:

“ADMIR MURATAJ” I FILMUAR BRENDA RINASIT,
NUK ËSHTË
ADMIR MURATAJ I VRARË JASHTË RINASIT!

Edhe një herë për ngjarjen e djeshme në Rinas:
Nuk ishte një vjedhje grabitje bandash! Ishte një operacion i Mafies Shtetërore!
1. “I identifikuari” Admir Murataj në mënyrë të çuditshme paraqitet në Rinas si i vetmi me një identitet të maskuar me maskë (duke kujtuar që me atë maskë mund të maskohet kushdo pra mund të ketë qenë kushdo me maskën e tij dhe vetëm ai jo)!
2. “I identifikuari” Admir Murataj lihet buzë rrugës me gjithë maskë që të identifikohet që grabitësi paska qenë Admir Muaraj dhe jo dikush tjetër!
3. “I identifikuari” Admir Murataj ka 2 njolla gjaku afër njëra tjetrës në vijë horizontale mbrapa koke në pozicionin shtrirë që do të thotë është riqëlluar edhe një herë në pozicionin shtrirë në kokë!
4. Duke ja lënë përgjegjësinë e grabtijes “të identifikuarit” Admir Murataj shmangim çdo debat se kush fshihet pas grabitjes! Disa burgaxhinj pra, asgjë më shumë! Të cilët rastësisht na zgjidhkan si ditë grabitje pikërisht ditën kur mgjth planifikimmin me kohë të operacionit (pra me shkallë të lartë informacioni mbi çdo detaj) të gjithë e dinin një javë para se do prishej rutina e sigurisë në 9 Prill (për shkak të prezencës së zyrtarit të lartë amerikan në Tiranë) por prishja e rutinës në të tilla raste do të thotë që ka masë shtesë sigurie dhe mungesë njohurisht se si është forcuar siguria dhe kontrolli dhe a ka personel shtesë të armatosur për shkak të protokolleve speciale të sigurisë në raste të vizitave ndërkombëtare!
5. Policia në dt 8 Prill në darkë jep urdhër që të mobilizohen të gjitha forcat policore që duhet të jenë në patrullime që në 06:00 të mjesit në një operacion me gaz helmues kundër popullsisë në një zonë të Tiranës e cila përfshin komisariatet që kap Veriu i Tiranës pra duke pakësuar patrullimet dhe shpërndarjen në Veri të Tiranës kur edhe grabitja do të ndodhte në veri të Tiranës pra Rinas!
6. Duke shpikur burgaxhiun grabitës Admir Muarataj shpëtojmë nga teoritë e konspiracioneve se mbrapa ngjarjes së Rinasit është Mafia Shtetërore që me një gur vrau shumë zogj përfshi administrimin “kinez” të Rinasit, ushqimin me miliona euro të Mafies, vendosjen e ushtrisë në Rinas (që justifikon vazzhdimin e grushtit ushtarak të shtetit që ka filluar që me Reformën Soros në Drejtësi që na ka kënë pa Gjykatë Kushtetuese e cila është e vtmja që mund të ndalojë Grushtin e Shtetit), etj.

Altin-Goxhaj-

KONKLUZION:

“I identifikuari” Admir Murataj ka qenë i planifikuar për t’u vrarë dhe përdor si “provë krimi” para se të bëhej grabitja dhe nuk ka qenë fare në grabitje por është përdorur si kufomë dordolec për të fshehur identitetin e vërtetë të grabitësve që me sjelljen e tyre profesionale (sipas dëshmive dhe konstatime nga kamerat e sigurisë) qartas janë forca të trainuara komando të ushtrisë apo policisë dhe jo burgaxhinj me eksperiencë rruge!

Sepse Ngjarja e Rinasit nuk është ajo që duket, dhe foton e “të identifikuarit” Admir Muratajt që u la me gjithë maskë në një kanal, e kemi peshqesh vetëm nga policia e Mafies Shtetërore dhe nga asnjë burim tjetër!
Ngjarja e Rinasit lidhet me grahmat e fundit të Ramës (para zëvendësimit me Lali Plehrin)!
Ajo është vepër e Mafies dhe jo e ca burgaxhinjve!”